Ti mondtátok

Azt hiszem, elérkezett az ideje annak, hogy Ti is elmondjátok a véleményeteket rólam, ez beszédesebb lehet minden másnál. 

Köszönöm, ha megtisztelsz pár szóval, hogy milyen volt velem a szülinap vagy a rendezvény, ahol találkoztunk.

4 thoughts on “Ti mondtátok

 1. Már 4 éve, hogy nincs kiemelt hétvége vagy nyár Gyuri Bohóc nélkül a Hotel Atlantis****superior-ban.

  És hogy mi az oka ennek a hosszú kapcsolatnak?
  – profi hozzáállás
  – gyerekcentrikusság
  – megújuló műsor
  – kifáraszthatatlan
  – garantált siker a gyermekek és felnőttek körében egyaránt
  – Gyuri közvetlen és rugalmas stílusa a szervezés során

  Gyuri folyamatosan fejleszti magát, így egy ideje a bűvész show is elmaradhatatlan része a lufi hajtogatás mellett a megrendelt műsoroknak.

  Bátran ajánlom céges vagy magán rendezvényre egyaránt – csak jó tapasztalataink vannak!

  Kelemen Bálint
  Értékesítési és marketing igazgató
  Hotel Atlantis****superior – Hajdúszoboszló

 2. Szülinapi meglepetéskènt érkezett Gyuri bohóc. Jól felépített, színvonalas és nagyon szórakoztató műsort láttunk. Kicsiknek és nagyoknak maradandó emléket, èlmènyt nyújtott. Köszönjük, talàlkozunk még…

 3. Családomnak volt szerencséje kétszer is találkozni Veled? az Atlantis Hotelben Hajdúszoboszlón, ahol egy szuper,vidám,a gyerekeket is bevonó műsort láthattunk,a bűvészmutatványokon nem csak a gyerekek a felnőttek is jól szórakoztak.Másodjára a kisfiam születésnapján találkoztunk,Te voltál a meglepi a gyerekeknek?ismét egy szuper műsort láthattunk?fantasztikus hangulatot teremtettél,a lufihajtogatásban a legjobb vagy,mindig sikerül örömet szerezz a gyerekeknek.
  Köszönünk szépen mindent?Visszavárunk???

 4. Három alkalommal találkoztunk Gyuri bohóccal családi napok keretében. A kisfiamban mély nyomot hagyott! 😀 Egész nap róla beszélt és másnap megkérdezte: „Mehetünk Gyuri bohóchoz? Már biztos kipihente magát!” 😀 Azt hittem lehetetlen feladatként állt elé, mikor sárkány és dínó lufit kért tőle. DE tévedtem! Ugyan a sárkány még nem ment, de nagyon szép dínót kapott Gyuri bohóctól és nagyon boldog volt. Köszönjük Gyuri bohóc, várjuk a következő találkozást!

Vélemény, hozzászólás?