Fontos információk

Lapos a bulija? GYURI BOHÓC feldobja!

Olyan szülők jelentkezését várom, akik meg szeretnék lepni Gyermeküket egy élethű bohóc jelenlétével. Névnapokon, születésnapokon, vagy akár egy csibésztalálkozón vagy bármilyen rendezvényen. Minden szülő életében eljön a pillanat, amikor apró csemetéje előáll a gondolattal, miszerint meghívná a kedves barátait az oviból, suliból és így együtt tartanának egy
Hatalmas bulit!
A buli NEM, de a baj ELKERÜLHETŐ!
Na jó, de hogyan?
A megoldás egyszerű:
Ne felejsd el a meghívottak listája közé csempészni Gyuri Bohócot! :o) Ő garantáltan kordában tartja, és mégis felszabadítja csemetéd összes, a Világból összeszedett feszültségét!

Egy-két fontos dolog:
Ha teheted, ne pont a műsor ideje alatt kínáld meg a vendégeket étellel, itallal, ez esetleg tönkre teheti az összes fáradtságot, amit azért tettél, hogy a skacok egy igazán jót bulizzanak. Tudom, hogy a műsor remek alkalom a többi szülővel való hatalmas dumcsi- és pletykaparti lebonyolításához, DE vedd figyelembe, hogy gyermekednek mindenkor Te vagy a mintaképe, és ha Téged látszólag nem érdekel a Bohóc, biztosan Őt sem fogja. Ha mégis a pletyipartit választod, próbáld meg ezt egy teljesen elszeparált helyen tenni! Ellenben!
Ha rohanó világodból egy rövidke időt kiszakíthatsz, azt MOST tedd meg, és így csimotáddal közösen, egy felejthetetlen élményben részesültök! Imádni fogja, hogy közösen buliztok!

„Akkor igazán jó egy gyerekműsor, ha azt a felnőttek is élvezik!”

Ami majdnem biztos:
a buli végén rátérünk az apropóra. Nem, nem a pénzre gondoltam! :o) Az összejövetel általában szülinap, ezért félhomályban, meghitten, az ünnepeltet körbeülve elénekeljük Halász Jutka: Boldog születésnapot! című számát (zenei kísérettel), és ennek a momentumnak a végén jöhet a torta, égő gyertyákkal, tűzijáték, díszsortűz és egyéb csinnadratta, majd a süti evés közben Gyuri Bohóc csendesen olajra lép.

Még egy jó tanács:
Bármilyen furcsa, ne kínáld meg a Bohócot sütivel! Nem tudja megenni a sminkjétől, és kellemetlen helyzetbe hozod, mert nehezen utasítja vissza.:o) Ellenben egy szénsav- és alkoholmentes italt szívószállal szívesen elfogad, a buli végén, mert addigra jól kiszárad.
További egy-két jó tanács, személyesen Gyuri Bohóctól:

Helyszín:
Tökéletesen megfelel egy nagyobb szoba, nappali, esetleg a garázs, jó idő esetén a terasz vagy az udvar, kert. Az ovi vagy a suli valamely terme is remek helye lehet egy kis szórakozásnak, bár így egyéb dolgokra is gondolnod kell. De felkeresheted valamelyik játszóházat is.

Az esemény:
A legjobb, ha a Bohóc a meghívón hirdetett időpont után egy órával érkezik. Ez alatt az idő alatt minden késő megjön, és a srácok már éppen kezdenek annyira összemelegedni, ellazulni, hogy ha nem történik valami, akkor kezdődik a baj! (Emlékszel?!) Lehet meglepetés, vagy már nagyon várt esemény, mind a kettő különleges értéket ad a bulinak! Gyuri Bohóc már eleve Gyuri Bohóc ruhában jön (anélkül amúgy is elég felismerhetetlen, meg aztán ruha nélkül fázik is :o)) és kb. 5 perccel a kezdés előtt érkezik.